Oerol, het voorspel

Geplaatst door

Nog twee dagen en de 35 ste editie van Oerol begint. Busjes rijden af en aan, Landrovers rijden in colonne over het eiland  en de fietsenverhuurders zijn op oorlogssterkte. Midsland pakt in zijn eigen Kalverstraat de bomen in plastic geel in om ook een graantje Oerol oogst mee te  pikken. Op de betonning en het Westerkeyn wordt hard gesleuteld aan tribunes en podia, kunstzinnige kramen en hippe accommodaties met een hoog juttersgehalte ccVrijwilligers zetten de gedragsregels, geboden en verboden uit om het gedrag van de massa’s mensen in goede banen te leiden. Bij de zandgraving Oost werken twee technici hard aan hun audio apparatuur en bij Hoorn knutselen kunstenaars aan hun objecten. Hier en daar zie je bekende kunstenaars voorbij fietsen op weg naar een doorloop of briefing. De slingers hangen bijna overal. Het feest van verbeelding en vermaak kan beginnen. Waarin een klein eiland groot kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.